שרות לקוחות מוצרים לבנים - מכונות כביסה, מייבשי כביסה, תנורים, מדיחי כלים, כיריים, מקררים

שרות הלקוחות למותגי HITACHI ו- GORENJE

שרות לקוחות למוצרי אלקטרוניקה

שירות הדרום

שאלות ותשובות

מקררים

יש למקם את המקרר/המקפיא רחוק ממקורות חום ובמקום שאינו חשוף לשמש. חשוב להקפיד על סגירה טובה של הדלתות ולבדוק מעת לעת את אטם הגומי שמסביב לדלת, כדי להבטיח איטום מושלם.
הטמפרטורה המומלצת בתא הקירור היא 7-4 מעלות צלסיוס, בתנאי שאין  דרישות שונות עבור אכסון של  מוצרי מזון מסוימים.
לא מכניסים מזון חם למקרר או למקפיא. יש להמתין שטמפרטורת המזון יגיע לטמפרטורת החדר

המעבה שבגב המקרר חייב להיות נקי מאבק. כמו כן, יש לאפשר תנועה חופשית של אוויר באזור שלו וסביב המכשיר כולו.
כדאי שהמקפיא יהיה מלא לפחות בשני שליש מנפחו. מאידך, חשוב לא לדחוס את המזון יותר מדי, כדי לאפשר זרימת אוויר חופשית בין המוצרים

במידה והמקרר שלכם "מזיע", סביר להניח שפעולת הקירור לא מתבצעת כמו שצריך. במצב כזה, הלחות שבמקרר הופכת למים ועוטפת את המוצרים שבתוכו. יתכן מאד שהמדחס, שתפקידו לדחוס את הגז הקר, לא מתפקד כמו שצריך. בנוסף, יתכן מאד שהגומייות של הדלת כבר שחוקות, אוויר חם נכנס פנימה וגורם ללחות להצטבר

את המקרר יש לכוון על טמפרטורה של 4 מעלות צלזיוס. טמפרטורה זו נועדה על מנת לסייע במניעת התפתחות של חיידקים מסוכנים העלולים להופיע במזון. על מנת לשמר את המזון לאורך זמן, יש להפריד בין מזון לא מבושל כמו בשר עופות ודגים, ובין מזון המוכן לאכילה. את המזון הלא מבושל מומלץ לשמור במגירות התחתונות הסגורות

דמפר הוא למעשה ווסת אוויר, שתפקידו לווסת את כמות האוויר הקר שמוזרמת למקרר. במידה והווסת לא נפתח כראוי, כמות האוויר שזורמת למקרר לא תהיה מספקת והמקרר לא יקרר כמו שצריך